Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@11:01:17 GMT

امضای تفاهم نامه میان ایران خودرو و تراکتورسازی

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۳۹۵۲

امضای تفاهم نامه میان ایران خودرو و تراکتورسازی


تبریز- ایرنا-  تفاهم نامه ای مابین شرکت تراکتورسازی ایران و ایران خودرو در راستای توسعه صادرات غیر نفتی ایران در منطقه و به تبع آن در بازارهای جهانی منعقد شد.
طی این تفاهمنامه استفاده از ظرفیتهای ایران خودرو در سایت سامیکو این مجموعه که در سوریه مستقر است مورد توجه قرار گرفته تا تولیدات تراکتورسازی در این سایت مونتاژ و به بازار تقاضا ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این گزارش با تمایل شرکت سامیکو برای مونتاژ و تولید محصولات تراکتورسازی، این شرکت اعلام آمادگی کرده تا تولیدات گروه صنایع تراکتورسازی به صورت انحصاری و با استفاده از ظرفیتهای موجود خود تولید نماید که این موضوع پس ازطی  موارد قانونی و اقتصادی، عملیاتی و اجرایی خواهد شد.
در این تفاهمنامه اشاره شده دو طرف پس از طی مراحل لازم و نهایی شدن این توافق، نسبت به انتقال تکنولوژی، تولید و فروش محصولات تراکتورسازی به صورت انحصاری و در زیرساختها و امکانات بالقوه سامیکو اقدام خواهند کرد.
ناگفته نماند که حضور در هر بازار و عرصه تجاری مستلزم و نیازمند ارزیابی های علمی و منطقی می باشد و به این منظور مقرر شد تراکتورسازی و ایران خودرو به عنوان دو مجموعه صنعتی تاثیرگذار کشور مطالعات و امکان سنجی های لازم را در زمینه مواردی همچون فنی، تکنولوژیک، بازار، مالی، اقتصادی و ... جهت حصول نتیجه نهایی انجام دهند.
به گفته وی این تفاهمنامه در پنج بند به امضای مدیران عامل گروه ایران خودرو و مدیرعامل و نائب رییس هیات مدیره گروه صنایع تراکتورسازی ایران رسیده است.
به نظر می رسد با محقق شد اهداف این توافق نامه و ایجاد خط مونتاژ تراکتورسازی با استفاده از ظرفیت و زیرساختهای موجود اشاره شده در سوریه، نه تنها شاهد توسعه بازارهای صادراتی در منطقه بلکه در بسیاری از بازارهای هدف جهانی خواهیم بود و مهمتر اینکه کاهش هزینه های صادراتی و به تبع بهره مندی از بحث ارز آوری برای کشور محقق می شود و از طرفی استفاده از زیرساختهای و امکانات تولیدی شرکت سامیکو با حداکثر توان امکان پذیر باشد.
گفتنی است گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با شرکتهای اقماری که 6 شرکت در تبریز و در خود مجتمع تراکتورسازی که قطعات خودروسازان معتبرسبک و سنگین اروپا و حتی دنیا مثل ایتالیا را تامین می کنند،2 شرکت در سنندج و ارومیه و دو خط تولید در خارج از کشور فعال است که با این پیشینه در واقعه می توان تراکتورسازی ایران را نگین صنعت ادوات کشاورزی ایران و حتی منطقه خطاب کرد.
 

برچسب‌ها ایران خودرو تبریز آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایران خودرو تبریز آذربایجان شرقی ایران خودرو تبریز آذربایجان شرقی تراکتورسازی ایران ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۳۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار