Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، دکتر محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به ظرفیت‌های بالای تولیدی این مجموعه  گفت: به جهت توسعه بخش کشاورزی باید در راستای مطالبات بر حق کشاورزان و تولیدکنندگان این بخش بتوانیم ماشین آلات کشاورزی به ویژه تراکتور مورد نیاز را تولید کرده و در اختیار کشارزان قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اوبا بیان اینکه میزان تولید کارخانه تراکتورسازی تبریز با میزان نیاز جامعه کشاورزی همخوانی ندارد، گفت: علیرغم ایجاد ظرفیت‌های خوبی در این زمینه، نیاز جامعه کشاورزی فراتر از این میزان می‌باشد.

او با بیان اینکه در حال حاضر طبق آمار حدود ۳۰ هزار نفر کشاورز یا تولیدکننده متقاضی دریافت تراکتور می‌باشند، ادامه داد: این در حالی است که میزان ظرفیت تولیدی مجموعه تراکتورسازی ایران در تبریز در حدود ۱۵ الی ۲۰ هزار دستگاه می‌باشد لذا کمک و پشتیبانی از این مجموعه از طریق اعطای اعتباراتی که در سطح کشور وجود دارد چه از طریق اعتبارات ملی و صندوق توسعه ملی یا بانک‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۱ به طور خاص به این مجموعه توجه شده و تصمیم بر اختصاص اعتبارات خاصی گرفته شده است، گفت: قیمت دستگاه‌های تولیدی در حال حاضر مورد گله مندی کشاورزان و نیز شرکت تراکتورسازی تبریز به عنوان تولیدکننده را فراهم آورده است لذا از طریق اختصاص اعتبارات خاص باید فضایی ایجاد شود که هم تراکتور با قیمت مناسب به دست کشاورزان و بهره برداران برسد و هم فضای تولیدی دچار مشکل و خسران مالی نگردد.

 عسگری بیان داشت: ارزیابی‌های میدانی بازدید امروز حاکی از آنست که زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های بالقوه موجود در تراکتورسازی تبریز، قابلیت‌های بسیار بالایی است و افزایش میزان تولید و فراهم نمودن فضای صادرات قطعاً امکان پذیر می‌باشد از آنجاییکه تراکتورسازی تبریز یک برند بین المللی است ضرورت دارد از ظرفیت‌ها و پشتیبانی‌های مالی کشور در جهت افزایش تولید استفاده گردد.

او گفت: در راستای افزایش قیمت تراکتور حتماً جلساتی با وزیر محترم صمت و دستگاه‌های متولی برگزار خواهد شد تا دغدغه کشاورزان در ارتباط با این موضوع برطرف شده و از ظرفیت تراکتورسازی تبریز در اقصی نقاط کشور در بخش کشاورزی استفاده گردد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی تولید تراکتورسازی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۴۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز

استاندار آذربایجان شرقی امروز در این نشست، کمیته‌ای تخصصی متشکل از نمایندگان استانداری، شهرداری، اوقاف و میراث فرهنگی را مامور تدوین سند احیاء ربع رشیدی کرد.

رحمتی با بیان اینکه در مرحله نخست احیاء این مجموعه تاریخی باید مسئله دارایی‌ها، گردشگری و تملک اراضی این مجتمع حل شود افزود: با تدوین طرح عملیاتی احیاء این مجتمع نقشه و مسیر راه احیاء آن مشخص می‌شود.

در این نشست همچنین مصوب شد اعطای جایزه ملی و بین‌المللی ربع رشیدی برای پزشکان برنامه‌ریزی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم با اشاره به اجرای ۵ فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در این مجموعه گفت: مجموعه ربع رشیدی در سال ۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

حمزه‌زاده افزود: مساحت عرصه و اعیانی ربع رشیدی بیش از ۹۰ هکتار است که در طول ۷ قرن مورد تهاجم و دستبرد قرار گرفته و در حال حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیاست که بیش از ۱۱ هکتار آن تملک و آزادسازی شده است.

شهرک دانشگاهی ربع رشدی تبریز در قرن هشتم هجری به همت خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی، وزیر غازان خان و یکی از دانشمندان و نویسندگان برجسته  عصر در شمال شرق تبریز بنیان نهاده شد که در آن به هفت زبان زنده دنیا تدریس می‌‎شد وحدود ۶ هزار دانشجو از مناطق مختلف جهان در آن تحصیل می‌کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • چرا فرهاد مجیدی سرمربی‌گری تراکتورسازی را نپذیرفت؟
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین